huis te koop middelharnis

De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. We kennen het dorp goed omdat we twee kantoren op Goeree-Overflakkee hebben in.


Kadeweg 23 Middelharnis Struijk Struijk Makelaardij

Huis te koop in Middelharnis.

. Huis te koop Bergweg 13 3241 DT Middelharnis 77 m2 wonen 56 m2 perceel 1 slaapkamers. Facebook Twitter E. Bekijk alle 63 huizen te koop in Middelharnis.

Dat is mogelijk aan de Prins Bernhardlaan 75 te Middelharnis. Je vindt niet alleen de huizen die te koop zijn op Goeree-Overflakkee op onze website maar ook de nieuwbouw projecten in bijvoorbeeld Middelharnis. De woning beschikt hierbij over oa.

Kaart Satelliet Kadastraal. Woning kopen in Middelharnis. Uw onderneming in Middelharnis.

Vind het beste aanbod van Huurwoningen in Middelharnis. Voor de aankoop of verkoop van de ultieme droomwoning moet snel en professioneel geschakeld worden. 9 Woningen te huur in Middelharnis vanaf 175 maand.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee. Koop uw huis in Middelharnis. Dat kan uitstekend op deze zichtlocatie gelegen op bedrijventerrein Oostplaat te Middelharnis.

In populaire wijk in middelharnis gelegen hoekwoning met ruime vrijstaande garage en 4 slaapkamers. Bergweg 13 te Middelharnis - eengezinswoning 77m2 Delen wordt gewaardeerd. Bekijk fotos plattegronden filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt.

Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Huis te koop Oudelandsedijk 79 3241 LL Middelharnis 137 m2 wonen 16280 m2 perceel 5 slaapkamers. Huis te koop Middelharnis.

Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Middelharnis. Oudelandsedijk 79 te Middelharnis - eengezinswoning 137m2 Delen wordt gewaardeerd.

Gemeente Goeree-Overflakkee 106 m² 2594m² 5 kamers huis Hoekwoning Garage. Woning met groot perceel. Een woning kopen in Middelharnis begint op Huislijnnl - 21 huizen te koop via erkende makelaars - Ook huizen die niet op Funda staan.

Te koop Deze woning staat op Huispedia. Middelharnis is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee binnen de provincie Zuid-Holland. Entreehal met meterkast toilet met fonteintje trapopgang en trapkast.

Makelaars Funda desk Trends data Leads. Wilt u een huis kopen in Middelharnis. Een multifunctioneel pand met diverse mogelijkheden.

Wie is er op zoek naar een gezellig geheel gerenoveerd jaren 30 huis in de omgeving van Middelharnis. Bel of mail ons als je hulp wilt bij een huis kopen op Goeree-Overflakkee. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Te koop Deze woning staat op Huispedia. Voor iedere grote is er hier eigenlijk wel een oplossing. De woning gelegen op een perceel van 192 m2 heeft een ruime wooneetkamer en vier slaapkamers.

Koopwoningennl heeft als doel kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Gelegen in middelharnis ligt deze karakteristieke hoekwoning aan de ring. Woonhuis te koop Rembrandtlaan.

Een huis kopen is best spannend. Kijk voor meer informatie op de website van Huizenpartnernl. Deze aansprekende halfvrijstaande woning met aangebouwd kantoorhobbyruimte voorheen garage houten tuinhuis en eigen oprit voor meerdere autos is gelegen op een ruim bemeten perceel van 355 m2 eigen grond.

De tuin is gelegen op het zuidwesten. Bij Van Rossum Makelaardij begrijpen we dat als geen ander. In populaire wijk in Middelharnis gelegen hoekwoning met ruime vrijstaande garage en 4 slaapkamers.

Eendrachtstraat 32 3241 CD Middelharnis 172500 kk. Het geheel is gelegen op een perceel van 161 m² eigen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.

In een gezellige kindvriendelijke woonwijk in Middelharnis bieden we u deze ruime hoekwoning aan. Op Koopwoningennl kunt u kiezen uit veel verschillende type koopwoningen zoals eengezinswoningen in MiddelharnisDoor gebruik te maken van de zoekfilters vindt u eenvoudig de koopwoningen die bij u passen. En dat kunnen De Dames van Jansen als geen ander.

De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning 175000 te delen door de gebruiksoppervlakte wonen 82 m². 3241 DE Middelharnis Middelharnis westplaat 345000 von. Wilgenlaan 64 is gelegen in de buurt Middelharnis bomenbuurt.

1 week geleden aangeboden door Jaap. Huis te koop Prins Bernhardlaan 75 3241 TA Middelharnis 135 m2 wonen 355 m2 perceel 5 slaapkamers. Energielabel gRing 4 is gelegen in de buurt middelharnis centrum.

175000 kosten koper. Koop jouw eerste huis Verkoop je huis Hoe zoek ik op funda. Dit is een kindvriendelijke.

Te koop Deze woning staat op Huispedia. Over een heerlijk lichte L-vormige. Bekijk alle 32 koopwoningen in Middelharnis op JAAPNL.

Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Er staan 30 woningen te koop in Middelharnis die voldoen aan jouw zoekopdracht. Kijk voor meer informatie op de website van De Huizenbemiddelaar Zuid Hollandse Eilanden.

Het geheel is gelegen op een perceel van 161 m2 eigen grond. Prins Bernhardlaan 75 te Middelharnis - eengezinswoning 135m2 Delen wordt gewaardeerd. Het Huis van Jansen is gevestigd aan het Zandpad 114 in Middelharnis temidden van het gezellige winkelcentrum Dn Diek.

Daarom begeleiden we je graag en helpen we je om een prachtig huis te vinden in Dirksland.


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Huis Kopen Aan De Prins Constantijnstraat In Middelharnis Bekijk 1 Koopwoningen


Te Koop Woningen In Middelharnis Goeree Overflakkee Trovit


Huis Te Koop Voorstraat 6 3241 Eg Middelharnis Funda


Oudelandsedijk 83 Middelharnis Struijk Struijk Makelaardij


Verkochte Huizen In Polderlaan Middelharnis Funda


Huis Te Koop Iepenlaan 6 3241 Bg Middelharnis Funda


Nieuw Marietjespad 37 Van Alphen Makelaardij Facebook


Koopwoningen Middelharnis Huizen Te Koop In Middelharnis Funda


Oosthavendijk 24 Middelharnis Huis Te Koop Jaap Nl


Huis Te Koop Middelharnis Bezuijen Bemiddeling


Koopwoningen Middelharnis Huizen Te Koop In Middelharnis Funda


Appartement Kopen Middelharnis Appartementen Te Koop In Middelharnis


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Bedrijfshal Middelharnis Zoek Bedrijfshallen Te Koop En Te Huur Funda In Business


Iepenlaan 2 Middelharnis Struijk Struijk Makelaardij


Huis Te Koop Bergweg 13 3241 Dt Middelharnis Funda


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Huis Te Koop Voorstraat 29 3241 Ee Middelharnis Funda


Rottenburgseweg 162 Krieger Witte Makelaars Middelharnis


Poja0xtyadj0mm


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Belegging Middelharnis Zoek Beleggingen Te Koop Schoolstraat 34 3241 Ct Middelharnis Funda In Business


Huis Te Koop Herman Heijermanssingel In Middelharnis Voor 360 000


Tussenwoning Middelharnis Marga Mincopad 3 Krieger Witte Makelaar


Zernikeweg 28 30 In Middelharnis 3241 Mg Bedrijfsruimte Te Koop Tanis Akershoek Makelaardij


Woning Met Garage Middelharnis Oostdijk 47 Krieger Witte Makelaars


Huis Kopen In Middelharnis Bekijk 21 Koopwoningen


Koopwoningen Ring Middelharnis Huizen Te Koop In Ring Middelharnis Funda


Koopwoningen Middelharnis Huizen Te Koop In Middelharnis Funda

0 Response to "huis te koop middelharnis"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel